A great adventure awaits - Reisverslag uit Schiphol, Nederland van Niels en Vera - WaarBenJij.nu A great adventure awaits - Reisverslag uit Schiphol, Nederland van Niels en Vera - WaarBenJij.nu

A great adventure awaits

Door: Vera

Blijf op de hoogte en volg Niels en Vera

08 Januari 2023 | Nederland, Schiphol

Beste lezers,

Allereerste welkom op onze waarbenjij.nu pagina. Leuk dat je ons wil volgen!!

Ons avontuur begon op 3 januari 2023. Om 08:00 uur stonden we met 6 koffers (4 grote koffers en 2 kleine trolleys) én nog ieder een rugzak in de rij om onze koffers in te checken. De weken voor ons vertrek waren ontzettend druk en intens. Soms minder fijn en soms juist heel leuk en gezellig. De feestdagen en nieuwjaar hebben we nog met onze dierbaren om ons heen kunnen vieren. Er hebben tranen gerold, maar we hebben ook zeker gelachen en plezier gemaakt.

Om 11:40 uur vlogen we naar Londen Heathrow waar we vervolgens om 14:15 uur het vliegtuig instapten naar onze uiteindelijke bestemming: Phoenix!

22 uur later zijn we er dan toch écht! Je kunt er ook niet omheen, de Amerikaanse vlag is overal te zien [e-1f61c] We hebben 3 nachten in een hotel geslapen, omdat ons appartement pas vanaf vrijdag 6 januari beschikbaar was. We leefden al een paar dagen uit onze koffers, onze hotelkamer lag vol met open koffers. Sokken zaten in de ene koffer terwijl een broek dan weer in een andere zat [e-1f605] Wat keken wij ernaar uit om die koffers uit te pakken!

Vrijdag 6 januari om 09:00 uur krijgen we dan ein-de-lijk onze sleutels van het appartement! 's Middags zijn onze leenmeubels geleverd. Het voelt nu een beetje alsof we in een Roompot vakantiehuisje zitten haha. Onze eigen meubels zijn (als het goed is) nu onderweg met het schip. Dit duurt voor zover we nu kunnen zien ongeveer 4 á 5 weken. Tot die tijd hebben we de leenmeubels waar we gebruik van kunnen maken. Ook is er internet aangesloten en hebben we WiFi in het appartement (toch ook wel handig [e-1f609]).

Niels begint maandag 9 januari met zijn nieuwe functie. Hij heeft er zin in en is benieuwd wat er op hem af gaat komen. Ik ben ook benieuwd hoe het hem gaat bevallen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen!

Dit weekend hebben we voor het eerst de echte boodschappen gedaan. Omdat alles hier anders is moeten we ook echt zoeken en kijken of het is wat we bedoelen of wat we nodig hebben. Maar tussendoor word (vooral) ik afgeleid door al het andere wat er nog is. In Nederland hebben we misschien iets van 15 soorten pasta's. Hier heb je er 30 (als het niet meer is) [e-1f605] Uiteindelijk is het ons gelukt! In het begin is alles natuurlijk nog uitzoeken, na verloop van tijd zullen we alles wat beter kennen en weten.

Langzaamaan ga ik de blog afsluiten. Er is nog veel meer wat ik kan vertellen, maar dat komt de volgende keer! Hopelijk tot dan!

• 08 Januari 2023 - 09:45

Riky :

• 08 Januari 2023 - 09:56

Inge:

Wat leuk Vera en Niels, ik ga jullie zeker volgen.

• 08 Januari 2023 - 10:06

Toos Jonkers :

Ik ga jullie zeker volgen

• 08 Januari 2023 - 20:19

Elize:

Oooo ben zo benieuwd naar jullie avontuur in Phoenix!![e-1f929] Heel erg leuk om jullie te kunnen volgen en genietse samen!

• 09 Januari 2023 - 09:16

Jacqueline:

[e-1f51d][e-1f1fa][e-1f1f2][e-1f44f][e-1f618]

• 09 Januari 2023 - 16:03

Jeanne :

• 09 Januari 2023 - 16:09

Jeanne:

Gisteren met oma afgesproken dat we haar op de hoogte houden van wat ze zelf zegt jullie grote avontuur.

En ze doet heel veel groetjes en XXX

• 13 Januari 2023 - 06:40

Samirah:

Leuk om je zo te volgen. Ik hoop dat jullie snel gewend zijn en je het naar je zin hebt. Ik kijk uit naar je volgende blog. Fijne tijd samen.

Liefs Samirah